برای نگهداری زعفران , زعفران را نسایید
حرفه وطن

زعفران از جمله ادویه های گران است، اما در خوشمزه كردن غذا ها نقش موثری دارد. با این حال، اگر آن را به طور ساییده شده برای مدت طولانی نگهداری كنید طعم و عطرخود را از دست می دهد. این نوشتار كوتاه روش نگهداری از این ادویه معطر را یادآور می شود.

زعفران باید دور از نور و رطوبت باشد. بهتر است نگهداری زعفران در ظرف شیشه ای یا فلزی در بسته بوده و در حرارت معتدل نگهداری شود.

با توجه به اینكه اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن كاسته می شود و مرغوبیت آن از دست می رود.

چون مواد معطر گیاه یعنی اسانس در حالت پودر شده، بسیار سریع تر از پودر نشدهٔ آن تبخیر می شود، بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نكنیم و یا در صورت پودر كردن در ظرف در بسته نگهداری كنیم. 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: طب سنتی ، بهداشت ، ،

نوشته شده در دو شنبه 7 خرداد 1393ساعت 12:30 توسط عیسی میرداروطن|



      قالب ساز آنلاین